Onze Diensten

Uw tevredenheid, is onze prioriteit!

Glasbewassing

Wij kunnen uw ramen wassen op de traditionele wijze(handmatig) en telescopisch met een tuckerpole. Doordat wij de kozijnen niet overslaan komt uw woonhuis of bedrijfspand altijd fris voor de dag. Klik voor meer informatie of een offerte op de knop hieronder.

Buitenschoonmaak Woonhuis

Ondertussen is dit onze specialiteit geworden! Wij verzorgen de complete buitenschoonmaak van uw woonhuis of bedrijfspand. Elke hoogte of ligging is voor ons mogelijk, en of het nou houtwerk, kunststof of trespa is; wij krijgen (bijna) alles schoon. Klik voor meer informatie of een offerte op de knop hieronder.

  Reiniging Bedrijfspand

  De gevel van uw bedrijfspand is bepalend voor de eerste (positieve) indruk van uw bedrijf of instelling. Daarnaast bespaart u door een goed onderhouden bedrijfspand op de lange termijn geld doordat u geen dure specialisten in hoeft te huren voor reparaties die voorkomen hadden kunnen worden door de juist reiniging.  Klik voor meer informatie of een offerte op de knop hieronder.

  Rioolservice door heel Friesland

  Wij doen altijd ons uiterste best om uw rioolproblemen op te lossen. Bij ons zal het nooit gebeuren dat u met de problemen blijft zitten en dat wij flinke rekeningen sturen. Klik voor meer informatie of een offerte op de knop hieronder.

   Reiniging Zonnepanelen

   Of uw zonnepanelen nou op een woonhuis liggen, op een stal of in een zonnepark; voor ons is dat geen probleem. Wij hebben reeds ervaring met kleine en grote aantallen en wij garanderen altijd de juiste borstels en het gebruik van osmose water. Zo heeft u altijd een optimale opbrengst van uw zonnepanelen. Klik voor meer informatie of een offerte op de knop hieronder. Klik voor meer informatie of een offerte op de knop hieronder.

   Multiservice

   Wij bikken en voegen woningen en panden en zorgen ervoor dat de gevels netjes schoon worden gespoten en geïmpregneerd. Schone bestrating is het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Wij reinigen uw terrein met onze borstel of hogedruk spuit en kunnen er periodiek voor zorgen dat uw terrein netjes en onkruidvrij blijft door onze eigen algendoder.

    Specialistische Reiniging

    Schone dakpannen zijn het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand, vieze dakpannen zijn dat niet. Daarnaast kan mos op dakpannen er voor zorgen dat binnen in het pand vocht ontstaat, wat slecht is voor de leefbaarheid en het houtwerk van uw pand. Wij spuiten uw dakpannen in goed overleg schoon vanuit een hoogwerker. Daarna behandelen wij de dakpannen met impregneermiddel of met onze algendoder. Zo blijft het resultaat zo lang mogelijk zichtbaar. Klik voor meer informatie of een offerte op de knop hieronder.

    Binnenschoonmaak

    Heeft u een bedrijfspand wat u graag periodiek schoongemaakt wilt hebben? Wij bieden maatwerk oplossingen. Denk aan periodiek: stofzuigen, dweilen, schoonmaak sanitair en bouwopleveringen van woningen en bedrijfspanden. Klik voor meer informatie of een offerte op de knop hieronder.

     Multicleaning Detachering

     Wanneer u opzoek bent naar een betrouwbare en flexibele partner om u verder te helpen in bijvoorbeeld allround schoonmaakwerkzaamheden of gevelonderhoud, neem dan contact met ons op. Wij mogen wekelijks mooie opdrachten uitvoeren voor onze partners en wij streven ernaar om ze te ontzorgen vanaf het moment dat wij de klus binnenkrijgen. U kunt ons met een gerust hart op pad sturen. Klik voor meer informatie of een offerte op de knop hieronder.

     ×

     Whatsapp

     × Stuur ons een bericht!