Multiservice

Uw tevredenheid, is onze prioriteit!
gevelrenovatie

Gevelrenovatie & Impregneren

Regelmatig zien wij langs de straat volledige gevels en wanden die vervallen zijn. Door de gevel te renoveren kun je grote schade voorkomen en daarmee veel geld besparen. Onder gevelrenovatie verstaan wij het; schoonspuiten, bikken van voegen, opnieuw voegen en het impregneren van uw gevel. Zo zorgen wij er voor dat uw gevel er weer jaren tegen aan kan, en dat u geen vocht meer in uw pand krijgt.

Wat raden wij aan?

Bij vervallen gevels en wanden kunt u denken aan: scheuren in het metselwerk, voegen die verdwijnen, voegen die scheuren of zure regen die in de stenen vreet. Zodra u merkt dat deze zaken bij uw gevel of wand aan de orde zijn raden wij aan om niet te lang te wachten en contact met ons op te nemen. Wij kunnen helpen door bijvoorbeeld:

  • Het uithakken van de voegen.
  • Lood vervangen.
  • Scheuren in gevels repareren.

Overige vormen, bijvoorbeeld vochtbestrijding, impregneren of bestrijding vochtuitslag.

Hoe komen wij tot een goede offerte en op welke factoren letten wij?

U kunt bij ons een offerte aanvragen via de website, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij komen altijd langs bij uw pand, zodat we kennis kunnen maken en u uw wensen gemakkelijk aan ons over kunt brengen.

multicleaning friesland

Terreinonderhoud

Het terrein rondom uw pand is het visitekaartje, daarom vinden wij dat deze ook goed onderhouden mag worden. Onder terreinonderhoud verstaan wij het onderhouden van de bestrating, reclame uitingen zoals borden e.d. en snoeiwerk.

Hoe doen wij terreinonderhoud?
Afhankelijk van bijvoorbeeld hoeveel onkruid, algen en ander vuil er op uw terrein aanwezig is kunnen wij in overleg uw terrein op de volgende manieren reinigen:

  • Door hoge druk reiniging.
  • Met een roterende borstel die al het onkruid tussen de bestrating los draait.
  • Door middel van snoeimachines.
  • Met gebruik van ons speciale middel wat wij periodiek op uw terrein spuiten. Dit zorgt ervoor dat uw terrein netjes blijft.
Wat raden wij aan?

Wij merken bij onze klanten dat het vooral in de lente en zomermaanden belangrijk is om maandelijks een ronde over het terrein te maken en om in de lente het terrein een grote beurt te geven. In de maanden daar om heen kan de frequentie naar beneden worden gebracht.

Hoe komen wij tot een goede offerte en op welke factoren letten wij?

U kunt bij ons een offerte aanvragen via de website, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij komen altijd langs bij uw terrein, zodat we kennis kunnen maken en u uw wensen gemakkelijk aan ons over kunt brengen.

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan

multicleaning friesland

×

Whatsapp

× Stuur ons een bericht!