Rioolservice door heel Friesland

Uw tevredenheid, is onze prioriteit!
N
Vakkundige service
N
Scherpe tarieven
N
Particulier & zakelijk

Rioolservice

Er is niks zo vervelend als rioolproblemen; denk aan een toilet wat overstroomt of een wasbak die niet leeg wil lopen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de nare geurtjes! Voor ons is dit alles geen probleem.

Hoe voeren wij onze rioolservice uit?
Wij hebben een camera welke speciaal bedoelt is voor rioolbuizen. Zo kunnen wij door middel van camera inspectie (bijna) altijd het probleem opsporen en daarna verhelpen. Meestal is een camera inspectie niet eens nodig. Wij hebben meerdere veren welke speciaal bedoelt zijn voor rioolbuizen. Zo kunnen wij meestal de verstopping verhelpen. Wanneer de veren niet werken, hebben wij onze speciale rioolslang op de hogedruk spuit. Deze ‘vreet’ zich als het ware door de rioolbuis, zonder hem te beschadigen. Dit gebeurt met water tot een max van 350 bar en op 85 graden.

Het is belangrijk dat wij telefonisch zoveel mogelijk informatie krijgen over de verstopping. Onze collega zal u daar bij helpen, zodat wij de juiste machines mee nemen.
Wij beloven dat we niet zullen stoppen tot we een oplossing hebben waar u akkoord mee kunt gaan. Bij ons zult u nooit meemaken dat er dure rekeningen worden verstuurd, terwijl het probleem nog niet op is gelost.

Rioolservice

€90 incl. BTW
Dit is exclusief materiaalkosten en inclusief voorrijkosten.

Camera-inspectie

€60,50 incl. BTW
Deze kosten komen boven op de €90 incl. BTW per uur.

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan

multicleaning friesland

×

Whatsapp

× Stuur ons een bericht!