Specialistische Reiniging

Uw tevredenheid, is onze prioriteit!
N
Dakpanreiniging
N
Algendoden
N
Preventief Algendoden

Specialistische Reiniging

De 3 grootste veroorzakers van vervuiling op dakpannen, (tuin) meubelen, bielzen, vlonders, tegelpaden of terrassen zijn atmosferische stoffen, smog en bomen rond uw pand. Deze  veroorzakers kunnen ervoor zorgen dat er vocht binnenkomt in uw pand en dat er een groene aanslag en mos komt op uw (tuin) meubelen en terras. Dit vocht is slecht voor de leefbaarheid in het pand, de groene aanslag en mos is op hun beurt slecht voor het behoud van uw (tuin) meubelen en terras.  

Hoe reinigen wij uw dakpannen, (tuin) meubelen en terras?

Wij hebben 2 manieren om uw dakpannen weer mooi schoon te krijgen. Ze zijn als volgt:

  • Wij spuiten uw dakpannen in goed overleg schoon met onze hogedrukspuit met warm of koud water. Daarna kunnen wij de dakpannen behandelen met impregneermiddel of met onze algendoder. Zo blijft het mooie resultaat zo lang mogelijk zichtbaar.
  • Wij behandelen de dakpannen met onze algendoder, om vervolgens na enkele weken (dit middel heeft een inwerktijd) met onze tuckerpole de dakpannen schoon te borstelen. Dit werkt goed bij geglazuurde pannen en is kostentechnisch een voordelige optie om uw dakpannen schoon te krijgen.

Wij hebben een zeer effectieve algendoder in ons assortiment. Dit middel kan gebruikt worden op alle ondergronden; van (tuin) meubelen, tot bielzen, vlonders, tegelpaden, terrassen, muren en daken. Wij behandelen de ondergrond met onze algendoder, waarna deze indroogt en vervolgens door middel van regen de algen verwijdert van de ondergrond. Dit proces kan wel 2 tot 3 maanden doorlopen, wanneer de vervuiling zeer zwaar is. Door de langere inwerkduur heeft dit middel als extra voordeel dat het totaal niet schadelijk is voor de ondergrond waar het opgespoten wordt. Na het inspuiten blijft uw ondergrond in ieder geval +/- 1 jaar schoon en vrij van algen.

Wat raden wij aan?

Na het schoonspuiten en behandelen van de dakpannen blijven ze voor langere tijd netjes en schoon. In navolging daarop raden wij u aan om elk jaar of elke 2 jaar het dak te laten behandelen met de algendoder. Ook kunt u het dak laten impregneren, zo blijft het dak netjes en schoon en hoeft u niet weer het dak schoon te laten spuiten. Dit scheelt behoorlijk in de portemonnee. Wij raden aan om elk jaar uw (tuin) meubelen en andere ondergronden in te laten spuiten met onze algendoder, zo werkt dit middel ook preventief en houdt u altijd schone en nette (tuin) meubelen en terras.

Hoe komen wij tot een goede offerte en op welke factoren letten wij?

U kunt bij ons een offerte aanvragen via de website, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij komen altijd langs bij uw pand, zodat we kennis kunnen maken en u uw wensen gemakkelijk aan ons over kunt brengen. Wij letten onder andere op onderstaande factoren:

  • Wat voor dakpannen zijn het?
  • Hoe sterk is de vervuiling op de dakpannen?
  • Hoe makkelijk kunnen we bij de dakpannen?
    Hoe sterk is de vervuiling op de (tuin) meubelen)
    Hoe sterk is de vervuiling op overige ondergronden waar u de algendoder opgespoten wilt hebben?

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan

multicleaning friesland

×

Whatsapp

× Stuur ons een bericht!